Hamburgare med pommes
Recensioner Stockholm

BAP – Stockholms bästa burgare?

På Linnégatan i Stockholm hittar du BAP – Burgers and Pastrami. Som namnet säger, serveras här hamburgare och pastrami-sandwich på högkvalitativa råvaror. Dagligen så maler och röker de köttet i restaurangen. På deras meny hittar du även shakes, side-orders och drinkar.

Prisvinnande restaurang

BAP blev år 2022 utsedd till en andraplats på Burgerdudes årliga Topp 100 hamburgar-tävling. Såhär skriver dom i sin recension:

”På Östermalm i centrala Stockholm ligger Burgers and Pastrami, mest kända som BAP. Restaurangen, som öppnade 2017, inger en lyxig känsla med dov belysning och modern inredning. Menyn är kort och koncis med väl komponerade burgare. Det senaste året har de lagt väldigt mycket energi på att verkligen hitta de bästa ingredienserna och finslipade sista detaljerna. Och det syns på de välbalanserade och smakrika burgarna de serverar. Det har varit ett sant nöje att följa utvecklingsresan som de har gjort och det är med glädje vi låter dem ta ett otroligt stort kliv uppåt på årets topplista. Det här är vår favoritburgare när vi är i Stockholm City”

En bra upplevelse i Stockholm

Deras vision är att erbjuda deras gäster en upplevelse. Både i inredning, service och miljön är något de satsar på. På deras hemsida skriver dom att inspirationen är tagen från New York loft Apartments. I maten väljer dom att göra en upplevelse med att välja ut kvalitativa råvaror och vill göra deras hamburgare unik med färska och utvalda ingredienser.

Omdömen

Recensionerna från kunderna är höga, och många 5-stjärnor hittar du här. Service, kvalité och goda smaker är något som nämns mycket bland omdömena.

Är du i Stockholm nära Östermalm så detta absolut ett ställe som bör testas om du älskar hamburgare!

RestauranGuidens betyg

Positivt

+ God mat för alla smaklökar, liten meny men något för alla

+ Bra service, både vid bordsplacering och servering

+ Goda shakes och efterrätter

Negativt

– Tog lång tid för att få maten, det kom i omgångar

Du kanske också gillar…