Hamburgerkungen och hamburgeriets hamburgare.
Restauranger

Hamburgeriet och Hamburgerkungen i Västerås

Under de senaste månaderna har en ny profil florerat, nämligen Eddie Gecer, även känd som ”Hamburgerkungen”, som haft sig en rejäl resa från restaurangchef till internetprofil. Här i inlägget så kan du läsa mer om resan från restaurangstart, tills hur det ser ut idag.

Hamburgeriet i Västerås

Hamburgeriet i Västerås, en hamburgarrestaurang, har tack vare sin ägare Eddie Gecer fått stor uppmärksamhet. Belägen på Varmvalsvägen 17, erbjuder restaurangen en oförglömlig smakresa med välsmakande burgare, kvalitet och starkt fokus på kundrelationer.

Eddie Gecer grundade ursprungligen Hamburgeriet 2016 inne i Ica Vallbys butik, och sedan dess har det vuxit till en fristående restaurang på Varmvalsvägen 17. Den nuvarande restaurangen öppnade sina dörrar i januari 2019 och har sedan dess blivit en favorit bland hamburgarälskare i Västerås, men även av andra delar av Sverige. Många besöker Västerås för att träffa Eddie och smaka på hamburgarna.

Eddie Gecer har varit verksam inom restaurangbranschen sedan 2016 och fick ytterligare uppmärksamhet efter sitt deltagande i Farmen 2023. Hans medverkan i tv-programmet ledde inte bara till en ökning av besökare på restaurangen, utan det inspirerade även till en populär burgare på menyn: Storböndernas Storbonde. Denna burgare innehåller dubbel ost, tryffelmajo, krispsallad, picklad rödlök och jalapeno och fungerar som en tillbakablick till Eddies erfarenheter i Farmen, trots att burgaren inte har någon koppling till maten som åts där.

LÄS MER: Jureskogs snabbmat utan skräpmat, hamburgare i många städer

Hamburgerkungen i sociala medier

På sociala medier är Eddie Gecer, eller Hamburgerkungen, mycket aktiv genom Hamburgeriets egna TikTok och Instagram. Här delar han sin passion för hamburgare och sina gäster, visar upp menyn och interagerar med sin personal. Något som ofta nämns i recensioner av kunder som besökt, eller gäster som synts i videosarna som läggs ut, så menar många på att hans gästvänlighet är vad som gör Hamburgeriet till en sådan bra restaurang. Eddie är nämligen ofta med och serverar och lagar maten för att själv få möta de kunder som kommer dit.

Omtalat från Farmen 2023

I den händelserika säsongen av Farmen 2023 har Eddie Gecer, 46, blivit en stor favorit bland tittarna. Hans vänskap med Jan Christer ”JC” Nilsson, 68, har varit uppskattad och när JC firade sin födelsedag under inspelningen, gick Eddie långt för att uppmärksamma dagen. Han berättade nyligen i en intervju att han använde kondomer för att blåsa upp och hänga i taket som ballonger, eftersom ballonger inte fanns på 1800-talet. Detta uppskattades inte av produktionen, men Eddie stod fast vid sitt beslut att fira sin vän på detta sätt.

Trots att Eddie har uppskattat sin tid på Farmen och är tacksam för möjligheten att vara nära kossorna och lära sig om svensk bondehistoria, har han också känt att han kanske hade passat bättre i ett annat program. Under intervjun avslöjar han att han ibland önskat att han hade sökt till Robinson istället, eftersom han tror att han skulle fått mer värme och var lika utmanande matförhållanden där.

Eddie är öppen för att delta i Robinson om rätt människor är med honom, men betonar att han skulle sakna kossorna från Farmen. I framtiden kan vi kanske få se Eddie i Robinson, men för nu är det Farmen som gäller för honom.

Hamburgeriets meny

Hamburgeriets meny präglas av kvalitet och smakrikedom. Några av de populäraste burgarna inkluderar Hamburgerkungen. Som innehåller dubbel ost, svensk bacon, chilibearnaise, bbq sås, krispsallad, rödlök och bifftomat. Alla burgare serveras med Regular Fries och svenskt nötkött, med råvaror som hämtas från närområdet i samarbete med Carlströms Kött & Chark. De har även lunch på vardagarna mellan 11-14, där valfri hamburgare, läsk, fries och kaffe ingår för antingen 115kr för en enkel, eller 149kr för en dubbel.

Hamburgeriet stoltserar med över 100 sittplatser och snabb take away för de som har bråttom. Med ett starkt fokus på kundmötet och det personliga engagemanget strävar Hamburgeriet efter att göra varje besök till en minnesvärd upplevelse.

Hamburgerkungens finess – Ät och handla mat samtidigt

Något annat som nämndes när de startade upp restaurangen 2018 var att de ville erbjuda möjligheten för sina kunder att beställa mat, men även kunna beställa dit sin Ica-kasse för att simpelt kunna hämta den där istället. Det underlättar vardagen för gästerna och sparar tid.

Om du bor nära Västerås och vill prova ett nytt hamburgarställe, kan detta vara perfekt för dig. Hela deras meny hittar du på deras hemsida, alternativt i deras sociala medier.

Du kanske också gillar…