Restauranger Stockholm

Oliver Ingrossos syrliga pik till restauranggästerna som klagar på maten

Oliver Ingrosso har nyligen öppnat den italienska restaurangen Olli på Östermalm i Stockholm. I menyn finns en gömd hälsning till besökarna som inte är nöjda med maten – har du sett den?

Oliver Ingrosso, 32, är det äldsta syskonet i familjen Wahlgren-Ingrosso, och även den som hållit lägst profil under åren. 

Hans yngre syskon Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, har stått i rampljuset under flera år, med lovande karriärer inom kosmetika- och musikbranschen. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, sitter inte heller på latsidan. Hon varvar poddande och mammaliv med renoveringar och scenföreställningar.

Men nu har även storebror Oliver tagit ett stort karriärsteg – och blivit med restaurang. Den 29 juni slog portarna till hans ”Olli Ristorante” upp, som utlovar vällagad och genuin italiensk mat.

För någon vecka sedan hamnade han i klinch med Katrin Zytomierska, som försökt boka bord på Olli utan framgång. Vill du veta mer om denna konversation, så kommer vi att täcka mer om detta i ett annat inlägg.

Oliver Ingrossos hälsning till gästerna som klagar: ”Kolla om ni har rätt”

Maten på Olli ser allt annat än dålig ut, men för den som skulle ha klagomål finns det särskilda regler. 

Ja, för på sista sidan i restaurangmenyn finns det nämligen en vänlig, men bestämd hälsning från restaurangägaren själv:

”Om du har några klagomål så säg till personalen så kan Oliver komma ut och kolla om ni har rätt”.

Att Ingrosso själv är involverad i restaurangens dagliga verksamhet är givet, liknande så som Jureskogs ägare. Vill du läsa mer om hans restauranger så tipsar vi om att läsa den med!

Du kanske också gillar…