Restauranger Stockholm

Bästa restaurangerna i Stockholm

  • Fäviken Magasinet

Fäviken Magasinet är en Michelin-stjärnig restaurang som ligger på den svenska landsbygden. Restaurangen serverar endast en fastställd meny, som ändras regelbundet beroende på vad som är tillgängligt under säsongen. Fäviken Magasinet är känt för sin användning av traditionella matlagningsmetoder och ingredienser från det omgivande området.

  • Gastrologik

Gastrologik är en mindre, mer intim restaurang i Stockholm. Restaurangen serverar moderna svenska rätter med tonvikt på säsongsbetonade och lokala råvaror. Gastrologik är känt för sina uppfinningsrika rätter och unika smakkombinationer. Kocken bakom Gastrologik är ingen mindre än Mathias Dahlgren.

  • Mathias Dahlgren Matbaren

Mathias Dahlgren The Food Bar är en Michelin-stjärnig restaurang som ligger i Stockholm. Restaurangen serverar enkla men raffinerade svenska rätter. Menyn ändras regelbundet beroende på vad som finns tillgängligt under säsongen. Mathias Dahlgren The Food Bar är känd för sin användning av färska, säsongsbetonade råvaror.

  • Oaxen Krog & Oaxen Slip

Oaxen Krog & Oaxen Slip är en Michelin-stjärnig restaurang som ligger på en ö i Stockholm. Restaurangen serverar samtida skandinaviska rätter med tonvikt på lokala råvaror. Oaxen Krog & Oaxen Slip är känt för sin vackra miljö och sina uppfinningsrika rätter.

  • Operakällaren

Operakällaren är en Michelin-stjärnig restaurang i Stockholm. Restaurangen serverar klassiska svenska rätter med en modern twist. Operakällaren är känd för sin eleganta miljö och sin utmärkta service.

  • Restaurang Grill

Grill är en Michelinstjärnig restaurang som ligger i Stockholm. Restaurangen serverar moderna svenska rätter med tonvikt på säsongsbetonade och lokala råvaror. Grill är känt för sina uppfinningsrika rätter och unika smakkombinationer.

  • Skeppsholmen

Skeppsholmen är en Michelinstjärnig restaurang som ligger på en ö i Stockholm. Restaurangen serverar moderna skandinaviska rätter med tonvikt på lokala råvaror. Skeppsholmen är känd för sin vackra miljöer och uppfinningsrika rätter.

  • Vigårda

Vigårda är en Michelin-stjärnig restaurang i Stockholm. Restaurangen serverar klassiska svenska rätter med en modern twist. Vigårda är känt för sin eleganta miljö och utmärkta service.

  • Ekstedt

Ekstedt är en Michelinstjärnig restaurang som ligger i Stockholm. Restaurangen specialiserar sig på vedeldade rätter och använder endast lokala råvaror. Ekstedt är känt för sina enkla men raffinerade rätter och sitt fokus på hållbarhet.

  • Djuret

Djuret är en Michelinstjärnig restaurang som ligger i Stockholm. Restaurangen serverar samtida skandinaviska rätter med tonvikt på lokala råvaror. The Animal är känt för sina vackra omgivningar och uppfinningsrika rätter.

Läs mer om:

Du kanske också gillar…